Vi vil gjerne ha deg som utstiller på Midt i matfatet 18-20. september 2020!

Vi har nå fått gode indikasjoner på at Midt i matfatet kan gå som planlagt, og jobber for å få gjennomført også årets arrangement.
For å få til dette er vi avhengige av dere som utstillere.

Vi håper derfor dere vil bli med og fylle Vikingskipet med god mat, godt drikke og vise fram det fantastiske reiselivet og landbruket vi har her i Norge.

Det blir noe kortere tid å planlegge på i år, derfor håper vi så mange som mulig er raske med påmeldinger.
Vi vil ikke sende ut faktura for påmeldinger før august, så om det blir noen endringer i løpet av sommeren,
er det allikevel ingen økonomisk risiko å melde seg på.
Følg denne linken: Påmelding Midt i matfatet

Det vil selvsagt bli noen justeringer med tanke på Covid-19 og smittevern, men i hovedsak kommer vi til å følge rutiner som er satt av Folkehelseinstituttet for messer.

Kjennetegn for Midt i matfatet 2020
Tiltak som gjør Midt i matfatet trygt å besøke på dagens smittevernsregler

Vi vil også benytte anledningen til å ønske dere en riktig god sommer,
og håper vi sees i Vikingskipet i september!

Velkommen som utstiller til Midt i matfatet 2020

Åpningstider
Fredag 18. sept. kl. 11 – 18
Lørdag 19. sept. kl. 11 – 18
Søndag 20. sept. kl. 11 – 17

Montering
Torsdag 17. sept. kl. 08 – 20
Fredag 18. sept. kl. 08 – 10

Demontering
Søndag 20. sept. kl. 17 – 22
Mandag 21. sept. kl. 08 – 15

Inngang utstillere – åpningstid
Torsdag 17. sept. kl. 08 – 20
Fredag 18. sept. kl. 08 – 19
Lørdag 19. sept. kl. 09 – 19
Søndag 20. sept. kl. 09 – 22
Mandag 21. sept. kl. 08 – 15

Standplass
Bestilling av standplass gjøres via nettbasert skjema.
Det kan bestilles standplasser både med og uten vegger. For en standard plass på «Torget», 3×3 m u/vegger, betaler du kun påmeldingsavgiften kr 2 200 + mva. Øvrige priser for standleie finner du på påmeldingsskjemaet. Alle utstillere får tildelt 1 stk. strømpunkt hver.
Påmeldingsfrist 1. august 2020.

Reglement
Alle utstillere må lese og godkjenne festivalens reglement.

Mattilsynetwww.mattilsynet.no
Alle næringsmiddelvirksomheter som deltar som utstillere under «Midt i matfatet» må forholde seg til Mattilsynets retningslinjer, informasjoner og meldeplikt.

Retningslinjer for kortvarig omsetning/salg av næringsmidler: Retningslinjer fra Mattilsynet
Informasjonsbrosjyre fra Mattilsynet: Trygg mat på messer og festivaler

Om mat på messer og festivaler
Dersom du driver næringsmiddelvirksomhet, er dette meldepliktig til Mattilsynet. Skal du i tillegg delta med salg av dine produkter på markeder, festivaler og lignende, må du sørge for at også denne aktiviteten er meldt til Mattilsynet. Matservering- Kortvarig salg av mat- Messer og Festivaler

Skjenkebevilling
Vikingskipets faste restauratør, Nordre Sving Serveringsdrift, har skjenkebevilling i Vikingskipet. For dokumentasjon av bevilling og eventuelle spørsmål, kontakt Sigrun Jota, mobil 922 05 197, sigrun@fpinvest.no

Gassinstruks
Det er kun ved helt spesielle tilfeller at det tillates bruk av gass i Vikingskipet. Kontakt arrangør for mer informasjon.

Innkjøring i hallen med bil
Alle utstillere kan kjøre inn i hallen med bil i monteringsperiodene for avlessing og pålessing av varer. Kjøreporten («nord»): Bredde 4 m / høyde 4,3 m. Det tas forbehold om mulighet for innkjøring med bil fredag morgen før messestart.

Arrangementskontor
Inngang og informasjonskontor for utstillere i etasjen under Vikingskipets resepsjon (skiltet «Arrangementskontor»).

Adgangskort
Alle som skal være i arbeid under monteringsperioden og under selve festivalen skal påmeldes med navn. Bestilling av adgangskort gjøres på eget skjema. Adgangskortene hentes på utstillerkontoret ved ankomst og før du kjører inn i hallen med bil for å montere stand.

Bestilling av utleieutstyr

Strøm
Alle utstillere få tildelt 1 stk. strømtilkobling inkl. i standleien. Ytterligere strømbehov må bestilles.

Kjøl, frys og annet utstyr til kjøkken
Bestilles direkte via RNI som er en ekstern leverandør til festivalen.
RNI fakturerer kunden direkte.
Kontakt: Magne Nordseng, tlf. 62 35 80 00, mobil 911 14 715, mange@rni.no, www.rni.no.

Vann
Utstillere som har behov for vann oppfordres til å ta med egne vanndunker. Vannpost finnes i «kjøreport nord».

Håndvask / dusj / toaletter
Egne dame- og herre garderober for utstillere. Disse blir merket.

Kafeteria
Under messen vil Vikingskipets faste kafeteria, Nordre Sving Serveringsdrift, være åpen for servering i monteringsperiodene og i messens åpningstid. Kafeen ligger på plan 2 – en etasje over utstillerinngangen.

Overnatting
Se hamarregionen, www.visit-hedmark.no.

Parkering
Gratis parkering for utstillere på den store asfaltplassen foran Vikingskipet. Parkeringskort utleveres i utstillerkontoret ved ankomst. Stor messeparkering for publikum mot avgift kr 50,-.

Velkommen!

Arrangør: Hamar Olympiske Anlegg AS

Kontaktpersoner

Lars Røste
Salg
911 75 240
lars@hoa.no

Knut Sveen
Teknisk
970 27 227
knut@hoa.no

Bente Bodin
Prosjektleder
918 12 917
bente@hoa.no